Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a herečka Iva Kubelková (46) si prosluněné počasí nestihla užít v létě, protože téměř celé prázdniny strávila zkoušením své první muzikálové role. Jako učitelka Ticháčková v muzikálu Trhák má nejen svou premiéru, ale také sérii podzimních představení za sebou, a tak se rozhodla pro relax u moře.

Cílem její dovolené se tentokrát stala Dubaj, kde Iva vystavuje své krásné tělo slunečním paprskům a dopřává si dovádění v mořských vlnách. Kubelková se vedle moderování a hraní také stále živí jako modelka a nutno říct, že by s by s tím rozhodně měla ještě dalších pár let pokračovat.

Iva ale rozhodně nestráví své volno pouze povalováním na pláži, v plánu má také výlety. „Plážing a odpoledne vás vezmu na nejvyšší budovu světa, mrakodrap Burj Khalifa (828 m), tedy vás, co jste tam ještě nebyli, samozřejmě,“ připsala si ke snímku v plavkách moderátorka, která svou dovolenou důkladně dokumentuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám