Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Mohlo by se zdát, že Jitka Čvančarová (46) dozrála do rolí maminek a plný dekolt už před kamerou ukazovat nebude. V novém seriálu Most!, který natočila před druhým porodem, si ale pánové určitě přijdou na své.

Před narozením syna Theodora ji režisér Jan Prušinovský obsadil do projektu, který se vymyká všemu, co je na televizní obrazovce k vidění. Česká televize realizovala seriál z Mostecka plný xenofobie, sociálních problémů i humoru.

Čvančarová kvůli roli Ilony výrazně změnila svou vizáž. Její vlnité tmavé vlasy zakryla rovná melírovaná paruka s ofinou, díky níž je herečka k nepoznání. Vyzývavý styl dokreslují šaty se zvířecím vzorem a pořádným výstřihem, v němž Jitka vystavila své ženské zbraně.

V Mostu! si zahrála se svým expartnerem Martinem Hoffmanem. A to rovnou bývalé manžele. Jiskra už mezi nimi na natáčení seriálu nepřeskočila. Čvančarová má harmonický vztah s tanečníkem Petrem Čadkem.

Pod Mostem! je jako scenárista podepsán Petr Kolečko, stojící za seriály Okresní přebor, Čtvrtá hvězda, Trpaslík či Přijela pouť. Při psaní čerpal ze svých osobních zkušeností. „S městem Most jsem se seznámil přes svoji manželku, která z něj pochází. Do magické hospody Severka mě pak vzal můj tchán. Odtud jsem čerpal nejen mosteckou filozofii, ale i předobrazy některých postav. Snad mi tam ještě po odvysílání nalejou,“ doufá scenárista seriálu Most!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám