Hlavní obsah
Článek

Letošní Vánoce se při výzdobě nebojte kombinovat staré věci s novými. Třeba ozdoby vašich babiček hezky vyniknou v sousedství moderních kousků, broušené sklo se dřevem nebo jiným přírodním materiálem. Zjistíte, že váš domov dostane úplně nový rozměr.

Jednoduchá barevná proměna sedačky

Více

Komerční sdělení

Kdo by si nepřál bílé Vánoce? A proto i letošní trend se nese v duchu Sněhové královny. Bílé barvy s příměsí třpytu vám připomenou severský styl. Bílá potřebuje kontrast a vyvažuje ji zemitost šedých materiálů, zašlého dřeva, vlasové materiály a hrubá vlna. Doplňte ji tedy dřevěnými ozdobami, svícny nebo jinými doplňky z tohoto materiálu. Nesmí chybět ani kožešinové textilie, které dodají tolik potřebnou útulnost. K bílé také sluší barva jehličí a staré ozdoby. Pokud chcete sáhnout po moderních ozdobách, zkuste letošní trend peří. Dojem křehkosti pak ještě víc umocní předměty ze skla. Broušené sklenice, karafy a talíře jsou letos vyhledávaným prvkem ozdoby svátečního stolu. K tomuto stylu vám dokonale padne světlá krémová sedačka. Díky napínacím potahům nemusíte kupovat novou a stačí proměnit vaši stávající.

Zlatá v duchu tradice

Více

Komerční sdělení

Pro Vánoce letošního roku budou stále trendy zlatavé a zemité odstíny. Pokud chcete dostát trendu a prozářit váš domov zlatou barvou a zemitými odstíny, vyberte si tabákový napínací potah, ke kterému skvěle ladí zlaté akcenty. Napínací potahy decoDoma fungují v podstatě jako druhé čalounění a vykouzlí zbrusu novou sedačku z původní. Potah překryje skvrny, díry a jiné nedostatky původní sedačky, která je ukrytá pod ním. Napínací potahy se také snadno udržují. Bez obav je můžete prát v pračce a mít tak sedačku stále čistou. Právě proto jsou tak oblíbené u rodin s dětmi nebo zvířecími mazlíčky.

Barvy duhy pro odvážné

Více

Komerční sdělení

Dalším trendem letošních svátků je barva duhy, nejlépe všechny barvy pohromadě. Pro představu, jedná se o pastelové barvy, jemné a jako z cukrárny. Jen tak vyzní vánoční dekorace slavnostně a elegantně. Duhové a sladké barvy působí, jakoby přes ně přeběhl mrazík a představují romantiku a luxusní styl. Vytvořte si s napínacími potahy i barevnou sedačku, křeslo nebo taburet. Barvy mezi sebou lze kombinovat a vytvořit tak opravdu zajímavý interiér. Napínací potah obepne sedačku nebo křeslo včetně zadní části a područek, takže dokonale sedí a odpadává urovnávání věčně se shrnující deky. Vybírat můžete z řady různých rozměrů, díky vysoké elasticitě se přizpůsobí většině typů běžně dostupného sedacího nábytku.

Nestárnoucí červená

Více

Komerční sdělení

Díky napínacím potahům může mít jedna sedačka velké množství variant, které můžete střídat podle ročního období nebo podle nálady. Pokud preferujete tradiční barvy, sáhněte pro vánoční období pro potahy v červených barvách. Skvěle doplní tradiční vánoční stromek s perníčky, jablky a ořechy. Zelená, červená a bílá jsou odjakživa tradičními barvami Vánoc. A nezapomeňte, dokonalé Vánoce jsou tam, kde je vám dobře. Nehledě na trendy a módní vlny. Možná bude stačit jen menší vylepšení vaší sedačky nebo křesla pomocí napínacích potahů.

Další články

Načítám