Hlavní obsah
Článek

Herečka Diane Kruger (47), která jako krásná Helena zazářila v historickém velkofilmu Troja či loni v úspěšném dramatu Odnikud, prožívá v soukromí šťastné období. Harmonický vztah s hercem Normanem Reedusem vyústil v narození společného potomka, jak začátkem měsíce informovala zahraniční média, a podnět k vzdání díků o svátku, jenž v USA připadá na čtvrtý čtvrtek v listopadu, je tak nasnadě.

Herečka ani její partner se k soukromí nevyjadřují. Bez komentáře Kruger nechala jak těhotenství, tak i porod. Leccos lze ale vyčíst z jejích statusů na sociální síti. „Má oblíbená roční doba. Všem šťastné díkůvzdání. Mám toho hodně, zač tento rok vzdát díky. Jsem vděčná za to, že jsem tě potkala ‚bigbaldhead‘ (herečka použila instagramový nick svého partnera) a za to, jaká požehnání s tebou sdílím,“ vzkázala Diane svému muži a potažmo i fanouškům. Těm již dříve poděkovala za přání (k narození miminka).

S Reedusem se Kruger setkala při natáčení filmu Sky před třemi lety. Teprve začátkem letošního roku však svůj vztah oficiálně potvrdili - přestože mezitím vyšlo mnoho fotek, na nichž jsou spolu -, když bok po boku dorazili na Zlaté glóby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám