Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herce Tarona Egertona znají diváci především z akční komedie Kingsman: Tajná služba, v níž ztvárnil Garyho, učně super-špiona Colina Firtha. Zahrál si také v pokračování Kingsman: Zlatý kruh a fanoušci jej mohli vidět i ve snímcích Legendy zločinu, Orel Eddie nebo Billionaire Boys Club. A brzy i v ústřední roli životopisného snímku o Eltonu Johnovi.

Po pracovní stránce se Egertonovi v posledních letech velmi daří, možná trochu na úkor soukromého života. Nedávno totiž oznámil rozchod s producentkou Emily Thomas, s níž chodil poslední dva roky.

Do dalšího vztahu se nežene, překvapivě i kvůli obavám, že by se mohl stát terčem obvinění ze sexuálního obtěžování. „Nejsem teď ve stádiu, že bych pomýšlel na randění. Ale až v něm budu, budu opatrný. Jsou určité situace, do nichž bych se s určitými lidmi nerad dostal,“ řekl herec s narážkou na situaci v především americkém filmovém průmyslu.

Reklama

Další články

Načítám