Hlavní obsah
Článek

Sestava, která se letos předvedla v show Česko Slovensko má talent, byla vskutku pestrá. Kromě nadaných umělců samozřejmě došlo i na jedince, kteří by své umění raději měli předvádět jen v soukromí, aby si neudělali ostudu. Soudnost je pro ně totiž zcela neznámým pojmem.

V sobotu dojde na Primě na semifinále, v němž se jen ti nejlepší z nejlepších dočkají dalšího kroku k vítězství. Podívejte se na soutěžící, které v této fázi soutěže určitě neuvidíte. Před porotou totiž předvedli naprosto otřesnou podívanou. Přesto byli přesvědčeni o tom, že mají talent.

Katarína Lehotská

Publikum chtěla ohromit písní My Heart Will Go On z Titaniku, ale potopila se stejně jako legendární zaoceánský parník. Za svobodna se sice jmenovala Bartošová, hlasově však nestačila ani na Ivetu.

Michael Hájek

Před 12 tisíci lidmi zazpíval přítelkyni, která se s ním následně rozešla. Po Michalově interpretaci písně I Want It That Way od Backstreet Boys vás její reakce nepřekvapí. Prchal by totiž každý.

Lucky Seven

Porota si musela vyslechnout i otřesný gorilí rap v podání mladíka, který si říká Lucky Seven. Dědeček mu dobře radil, že by si raději měl najít slečnu a žít jako normální chlap. Bohužel nebyl vyslyšen.

Veronika Mikšová

Do Talentu přišla zatančit ve stylu Michaela Jacksona, ale ten se musel obracet v hrobě. Pohybově nenadaná mladá žena navíc byla velmi arogantní a reakci poroty komentovala nevybíravým způsobem.

Daniel Dvorský

Vybral si píseň Strange Love od Depeche Mode a totálně pohořel. Od poroty sice dostal druhou šanci, ale jeho výkon byl stejně tristní. Sám se však sebevědomě pochválil.

Pavel Burda

Tento podivín porotu odrovnal ještě předtím, než přišel s operní árií. Prachaře, Mórovou, Jandovou a Slávika navnadil na abstrahování relace kultur a požádal, aby nebyl při zpěvu přerušován zamítajícím bzučákem.

Ivana Hrušková

I když před Talentem chodila na soukromé lekce zpěvu, její výkon byl otřesný. Vsadila na píseň Feeling Good a porota na ni nevěřícně hleděla. Svému učiteli udělala tu nejhorší reklamu.

Na sedm otřesných výkonů z aktuální řady show Česko Slovensko má talent se můžete podívat na videu. Vyberte ten největší antitalent!

Kdo je největší antitalent?
Katarína Lehotská
7,6 %
Michael Hájek
2,5 %
Lucky Seven
5,6 %
Veronika Mikšová
48,3 %
Daniel Dvorský
1,8 %
Pavel Burda
3,2 %
Ivana Hrušková
31 %
Celkem hlasovalo 708 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám