Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Natalie Dormer (36), kterou kromě řady filmů známe především ze seriálů Tudorovci a Hra o trůny, oznámila rozchod se snoubencem Anthonym Byrnem. Herečka přiznala, že se se scénáristou/režisérem odcizili již v létě. Za jejich rozchodem stály hádky během společné práce. Pár napsal snímek In Darkness, který Natalie také produkovala. V thrilleru si kromě Dormer samotné zahrála i modelka Emily Ratajkowski.

Přestože Dormer většinou nesdílí se světem detaily ze svého soukromí, rozchod potvrdila v rozhovoru pro New Statesman. „Velmi rychle jsme zjistili, že nedokážeme psát ve stejné místnosti. Práskali jsme dveřmi a do práce s Anthonym bych se znovu rozhodně nehrnula,“ vysvětlila, co stálo za jejich vzájemným odcizením.

I přes neshody v pracovní sféře pár ukončil vztah velmi civilizovaně a vzájemně se mají v úctě. Seznámili při natáčení Tudorovců v roce 2007 a zasnoubili se v roce 2011, kdy Anthony požádal Natalii o ruku na lodi plující do Indie.

Reklama

Další články

Načítám