Hlavní obsah
Článek

Šestnáctiletá Lila Moss Hack představila svou první samostatnou obálku časopisu. Jde o Dazed, který vlastní její otec Jefferson Hack, takže otázka, jak k práci přišla, jaksi odpadá. Vůbec šlo o - řekněme - rodinné focení. O styling se postarala kmotra Lily Katy England a mladou modelku zastupuje agentura její matky Kate Moss Agency.

Zatímco teenagerka byla z focení i výsledku nadšená - „bylo krásné pracovat s tak úžasným týmem,“ napsala na sociální síť -, ne všichni její entuziasmus sdíleli. Mnozí poukazují právě na fakt, že se objevila na titulce časopisu svého otce.

„Je úžasné, kolik slavných a bohatých lidí má děti v modelingu,“ píše jeden z komentujících a další přidává tento názor: „Byla by na obálce, i kdyby byla dcerou pana a paní Obyčejných? Ne. Jen další teenagerka obalená make-upem.“ Ti nejkritičtější pak odsoudili i samotný vzhled mladé dívky. „Není ani náznakem hezká“, míní jeden z nich. Posuďte níže.

Nutno dodat, že nejen otec si Lilu najímá. Nedávno se stala tváří kosmetické kampaně značky Marc Jacobs a má za sebou focení pro AnOther Magazine nebo italskou Vogue, na jejíž titulce se před dvěma lety objevila s matkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám