Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snímek Jennifer Lopez z prosincového vydání magazínu InStyle se stává ikonickým. Řeč je samozřejmě o tom, na němž devětačtyřicetiletá zpěvačka pózuje v zeleném třpytivém plášti, který zakrývá jen to nejnutnější. O fotce se mluví, diskutuje na sociálních sítích a na obou březích Atlantiku už došlo i na její imitaci.

Nafotit podobné snímky se čtyřmi odvážnými čtenářkami se rozhodl jak americký deník New York Post, tak i britský The Sun. Ty v článku pocházejí z americké verze, pro kterou se svlékly majitelka modelingové agentury Dale Noelle, výkonná ředitelka kosmetické firmy Kim Baker, bankovní úřednice Lisette Morales a žena v domácnosti Deirdre DaCosta Rossi.

Každá z nich přitom do focení vstupovala s obavami a nejistotou ohledně postavy a vycházela spokojená a nabuzená. „Zašla jsem daleko za hranice své komfortní zóny, ale ráda posouvám své limity,“ řekla Noelle. Baker zase přiznala, že po loňském rozchodu, který ji zlomil, je na tom s postavou hůř, než kdy byla. „Ale když jsem viděla tu fotku (Lopez), řekla jsem si: Jo, holka, natři jim to!“ svěřila Kim, kterou akce inspirovala k tomu, aby znovu zapracovala na figuře, která prý kdysi bývala skvělá.

I Lisette překročila své hranice. „Myslím, že rodina bude velmi překvapená, že jsem k něčemu takovému svolila,“ míní. A Deirdre? Ani ona, která se fitku věnuje čtyřikrát týdně, sebevědomím nepřekypovala. „S nadšením ukážu ramena, ale mé boky byly vždy slabinou,“ přiznala. Focení jí ale naopak pomohlo sebedůvěru zvýšit. „Myslím, že po jeho zhlédnutí do padesátky vkročím sebevědomě,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám