Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že jsou modelky Victoria´s Secret v období Fashion Show velmi hubené, není žádnou novinkou. Většina z nich drží přísné diety, aby v prádle vypadaly co nejlépe. Elsa Hosk (30), která letos oblékla legendární Fantasy Bra za téměř 23 miliónů, to ale s dietou nejspíš trochu přehnala. Na svém instagramovém účtu sdílela polonahý snímek a fanoušci se jejích vystouplých žeber trochu zalekli.

„Pokud zhubneš ještě trochu, bude z tebe anorektička. Prosím, starej se o sebe a už dál nehubni,“ zněl ustaraný komentář od jednoho z fanoušků a nebyl jediný. I další ze sledujících nesouhlasí s tím, že by vystouplá žebra měla být vzorem krásy.

Švédská modelka šla Victoria´s Secret Fashion Show letos poosmé a byl to pro ni doposud největší zážitek. „Byl to pro mě nejemocionálnější a nejsilnější zážitek, moci kráčet v úžasné Fantasy Bra,“ nechala se slyšet na svém instagramovém účtu. Krátce před show oslavila Elsa 30. narozeniny a fanouškům se pochlubila obřím dortem, který si však samozřejmě mohla vychutnat až po přehlídce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám