Hlavní obsah
Článek

Pečujete o sebe a navštěvujete různá studia? Chtěli byste se všem těmto aktivitám věnovat na jednom místě a pod jednou střechou? V centru zdraví a krásy Amibeauty naleznete všechny služby s profesionální péčí o tělo a vizáž. Vysoká kvalita a odbornost personálu, široké spektrum procedur, nejmodernější přístroje a luxusní prostředí – to jsou vlastnosti služeb poskytovaných v centru zdraví a krásy Amibeauty v Ústí nad Labem.

Kosmetická péče

Foto: Amibeauty
Více

Foto: Amibeauty

Komerční sdělení

V centru zdraví a krásy naleznete tři kosmetická pracoviště, kde Vás budou hýčkat luxusní péčí a kvalitní, německou dámskou a pánskou kosmetikou bez parabenů DR.GRANDEL, PHYRIS a ARABESQUE. Mezi nejoblíbenější služby zákazníků patří ULTRATERAPIE – ultrazvukový lifting, OXYGENEOTERAPIE – okysličení pleti, ultrazvuková a radiofrekvenční ošetření, AQUASKIN - injekční ošetření, chemický peeling, MICROBLADING -permanentní make up, depilace voskem i cukrovou pastou, prodlužování řas a denní, společenské i svatební líčení.

Masérské služby

Foto: Amibeauty
Více

Foto: Amibeauty

Komerční sdělení

Dále Vás čekají dvě masérská pracoviště, která nabízejí relaxační, regenerační i beauty masáže, stejně jako lymfatické masáže (detoxikační procedura sloužící ke zlepšení metabolismu či následků celulitidy) a v oblasti fyzioterapie se o Vás postará odborný specialista. Poskytují dokonce první pomoc při akutních blokádách páteře včetně tejpování. Součástí služeb je i poradenství a léčba vybočených palců, srovnávání délky dolních končetin tzv.DORNOVA metoda a tejpování žen před a po porodu.

Péče o ruce a nohy

Foto: Amibeauty
Více

Foto: Amibeauty

Komerční sdělení

Postarají se o vás dvě pedikérská a manikérská pracoviště s luxusní péčí o ruce a nohy za využití prvotřídní značky JESSICA. V centru využívají suché přístrojové pedikúry, která je nejšetrnější metodou pro odborné ošetření nohou, nehtů a kůže suchou cestou. Dále je nabízena zdravotní pedikúra v podobě aplikace špon, rovnátek nehtů a odstranění kuřích ok či ošetření zarostlých nehtů. Vše je vhodné i pro diabetiky. U manikúry si můžete dopřát jedinečnou péči o Vaše ruce a nehty.

Postaráme se o Vaše vlasy, opálení i celkovou pohodu

Foto: Amibeauty
Více

Foto: Amibeauty

Komerční sdělení

V našem centru jsou dvě kadeřnická pracoviště - dámské a pánské včetně prodlužování vlasů Great lengths. Celroční bronzovou pokožku zajistí kolagenové solárium pro zdravé opálení včetně velkého výběru přípravků pro opalování. Poskytujeme také kyslíkovou terapii působící jako prevence pro zdravé dýchání, přístrojovou lymfodrenáž, která napomáhá detoxikaci těla a při otocích. Magnetoterapii napomáhající při bolestech, ortopedických potížích a mnoha dalších zdravotních problémech.

Nevíte, jaké ošetření si vybrat?

Foto: Amibeauty
Více

Foto: Amibeauty

Komerční sdělení

Rádi Vám pomohou. Před samotným ošetřením se můžete objednat na bezplatnou konzultaci, prohlédnout studio a nechat si vysvětlit všechna ošetření. Veškerý sortiment kosmetiky, doplňků stravy, zdravotních pomůcek, dárkových poukazů a balíčků si můžete zakoupit nejen přímo v centru Amibeauty, ale i na e-shopu www.amibeauty.cz Centrum naleznete v ulici Tovární 1378/40, kde máte po dobu Vaší relaxace k dispozici bezplatné hlídané parkování přímo v areálu centra Amibeauty včetně wi-fi připojení zdarma. Autobusové zastávky se nacházejí přímo před centrem zdraví a krásy Amibeauty.

Další články

Načítám