Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čím dál odvážnější outfity mladé zpěvačky Adély Částkové už jsme komentovali. To jsme ale ještě netušili, že budeme mít tu čest vidět sedmnáctiletou brunetku úplně nahou. Jen v rouše Evině totiž natáčela část svého nového videoklipu.

"Upřímně řečeno, nebylo to úplně příjemné a nebyla jsem z toho tak odvázaná, jak bych chtěla. Ale doufám, že nebude nic vidět, strašně jsem si to hlídala. Držela jsem si prsa a všechno, tak snad to dobře dopadne," doufala Adéla, která sama před Kleopatřinou koupelí v mléce, jakou jí štáb při natáčení vymyslel, dává přednost obyčejné vaně s pěnou. "Bylo to studené a nechutné," přiznala.

Na písni Nech to bejt, k níž natáčela klip, který by se měl odvysílat na začátku ledna, se Adéla podílela jako spoluautorka textu, Je totiž o jejím vlastním rozchodu s přítelem, jehož se jí v době trvání vztahu podařilo utajit a více než touto skladbou už se k tomu vyjadřovat nechce. "Je to o emocích, které jsem v tu dobu cítila," upřesnila s tím, že v klipu uvidíme i tanečníka a tanečnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám