Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá manželka herce Eddie Murpyho (57) Nicole (50) je svým bujným poprsím proslulá. Pokud tedy vyrazí do společnosti s výstřihem, je to pekelně žhavá podívaná. Právě v takových šatech přišla na charitativní akci na podporu výzkumu rakoviny prsu a prostaty v Los Angeles.

S proklatě hlubokým výstřihem a holými zády byla velmi sexy. Přestože Nicole má padesátku už za sebou, její skutečný věk by jí hádal jen málokdo. Bývalá modelka navíc preferuje cvičení před plastickou chirurgií. V oblasti fitness totiž sama podniká.

„Pokud jde o plastickou chirurgii, dělejte to kvůli sobě, abyste se vy cítily lépe. Nesouhlasím s tím, aby to ženy dělaly kvůli tomu, aby vypadaly o dvacet let mladší. Buďte pyšné na svůj věk. Změňte svůj životní styl na lepší. Jezte zdravě a cvičte,“ vzkázala na svém Twitteru Murphy, která má sama umělé poprsí.

Zatímco Nicole se věnuje převážně práci a charitě, její bývalý manžel se pečlivě připravuje na příchod nového potomka. S přítelkyní Paige Butcher (39) čeká herec své desáté dítě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám