Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její modely mohou fanoušci StarDance každou sobotu vidět na moderátorce Tereze Kostkové. Taťána Kovaříková ale neobléká pouze ji. V jejích modelech lze po celý rok spatřit řadu známých tváří jak českých, tak zahraničních. Návrhářka nyní zavzpomínala na to, jak začínala. Šila na dětské panenky.

„Pro Barbie jsem tvořila jako malé dítě. Já jsem ji dostala od maminky k Vánocům, někde ji sehnala. Mě to tehdy úplně fascinovalo, jak může hýbat ručičkama a nožičkama, jak se dá oblékat, jak je štíhlá. Já jsem z toho tenkrát byla úplně na větvi. A pamatuji si, že se mi hrozně líbilo jí udělat něco jiného, než měla na sobě,“ svěřila návrhářka na charitativní akci Helping Dolls, kde ušila šaty jedné z panenek, která se dražila.

Sama Taťána přiznala, že se tak vrátila opět do dětských let, kdy její vášeň k módě odstartovala. „Je možné, že to tehdy začalo a byl to opravdu můj začátek,“ prozradila návrhářka, která měla jednu z nejvýraznějších panenek. „Moje večerní kolekce, kterou jsem vytvořila, je celá hodně z taftových, velkých, večerních šatů. Velmi ráda tvořím z tohoto materiálu a když jsem tvořila tuto panenku, tak jsem si vybrala naprosto úmyslně výraznou barvu, aby byla vidět a aby se někomu líbila, třeba nějaké holčičce, jako mně kdysi,“ dodala Kováříková na akci, na které se pro pražský Klokánek vybralo 531 tisíc korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám