Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Black Friday snižuje ceny na Astratex.cz! Vybírat můžete z nejoblíbenějších podprsenek, nepřeberného množství spodního prádla, slušivých košilek i hřejivých županů. A pozor, slevy až 60 % jsou ideální příležitost, jak chytře pořídit dárky, ještě než nastane předvánoční zmatek. Že vás nic nenapadá? Máme pro vás pět tipů na kousky, se kterými se nespletete.

Podprsenka, která se o vás postará

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Krásně vytvarovaný dekolt a přitom pocit, jako byste na sobě neměla žádnou podprsenku? Přesně tím nadchne Spacer 3D Antoinette. Speciální dvouvrstvý materiál je mimořádně lehký a vzdušný a navíc odvádí tělesnou vlhkost pryč od těla – přechod z chladu do přetopených místností už není problém! Antoinette si vás získá i svým vzhledem: květinový motiv, krajka a bižuterní ozdoba z ní dělají skutečnou krásku.

Pokročilé technologie ve vašich službách

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Maia 4D je dokonalým příkladem, jak nám technologie usnadňují život. Její košíčky jsou vyrobené z unikátního materiálu reagujícího na tělesnou teplotu. Vytvarují se přesně podle ňader a díky tomu skvěle padnou. Tato královna mezi podprsenkami je také pravou volbou pro všechny ženy, na kterých příroda nešetřila: ramínka se s přibývající velikostí rozšiřují a u zapínání se počet háčků zvyšuje ze dvou na tři.

Florence myslí i na obdařené ženy

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

S Florence se budete cítit jako bohyně. O dramatický dojem se postará černý tyl s květinovou výšivkou, o pohodlí zase lesklé, na dotek hebké mikrovlákno. Tato nevyztužená podprsenka krásně tvaruje díky klasickým kosticím a radost udělá i ženám s plným poprsím: pro ně totiž mají větší velikosti o háček navíc.

Udělejte si radost luxusní košilkou

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Tuto košilku v exkluzivním odstínu modré si prostě zasloužíte! Lesklý satén s něžnou květinovou krajkou vás jemně obejme a podtrhne vaši osobnost. Díky perfektnímu střihu a nastavitelným ramínkům si můžete být jistá, že vám dokonale padne.

Potěšte své blízké. Hebký župan nikdy nezklame

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Stačí jediný pohled na tento hřejivý dámský župan s decentní výšivkou a víte, že jste našli to pravé. Co teprve, až se ho dotknete! Je sametově hebký a na vnitřní straně má delší vlas, který zahřeje nejen po koupeli, ale i během nadcházejících sychravých dnů. Župan Many Ecru udělá zaručeně radost každé ženě.

Další články

Načítám