Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O Angelině Jolie (48) se v posledních letech píše pouze ve spojitosti s rozvodem s neméně slavným manželem Bradem Pittem (60), místo o jejích filmových rolích. Zatímco bitva o opatrovnictví jejich šesti potomků stále pokračuje, Jolie si dala pauzu a podpořila dceru Vivienne (10) na hodině karate.

Herečka se dmula pýchou a vypadala v dobrém rozpoložení, když pozorovala dcerku během tréninku bojových umění v Los Angeles. Vivienne je společně s bratrem Knoxem nejmladší ze šesti dětí Brada a Angeliny. Jolie s dětmi tráví spoustu času, zatímco se bitva o jejich péči chýlí ke konci.

Hollywoodský pár se rozvádí již druhým rokem, a přestože to v létě vypadalo, že se dohodnou, i co se dětí týče, není tomu tak, a začátkem prosince zamíří opět k soudu, který rozhodne o osudu jejich dětí. Stále ještě manželé se totiž nemohou dohodnout. Jolie chce totiž děti do výhradní péče a Pitt požaduje péči střídavou. Zatímco Jolie významně uškodilo, že Pittovi odpírala styk s dětmi, Bradovi naopak prospělo, že se vyléčil ze závislosti na alkoholu, podstupuje pravidelné terapie a žije příkladným životem. Jak tato bitva dopadne, se dozvíme snad ještě letos.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám