Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už to vypadalo, že se v rodině Hiltonových bude konat další velkolepá veselka, ze svatby nejstarší ze sourozenců Paris (43) ale nakonec nic nebude. S hercem Chrisem Zylkou (33) se „před pár týdny“ rozešla, informují zahraniční média. „Vztah postupoval velmi rychle a ona si uvědomila, že to pro ni nebylo to pravé,“ cituje People údajný zdroj.

Hilton a Zylka svůj vztah oficiálně potvrdili loni v únoru, letos v lednu ji o 4 roky mladší herec požádal o ruku a svatba se podle zpráv z amerického tisku měla konat letos na podzim. Bohužel z ní sešlo.

Paris si prý pro odůvodnění rozchodu vybrala otřepanou frázi, že se teď musí soustředit na kariéru. „Cestuje po světě kvůli propagaci své kosmetiky a parfémů. Přeje mu (Zylkovi) vše dobré a doufá, že zůstanou přáteli,“ dodal zdroj. Na svém instagramovém účtu Hilton pouze sdílela pár citátů, jako že „všechno se děje z nějakého důvodu“ a vzápětí post, jímž pozvala fanoušky do Dubaje na představení svého čtyřiadvacátého parfému.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám