Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už pět let neříká Gábině Partyšové (45) na Floridě pane žádná nemovitost. Moderátorka se ale do americké země zaslíbené ráda a často vrací. Nedávno zde strávila pár dní se synem Kristiánkem.

Jelikož moderátorka ve městě Naples už nemá vlastní zázemí, ubytovala se u své kamarádky Petry, která zde vychovává dcerku Adelaine Mae a dva syny Tomáše a Daniela, se kterými je Kristián kamarád.

„Tyto milé lidi znám přes deset let a patří mezi naše nejlepší přátele a vždycky je moc rádi vidíme,” svěřila se nám ještě z dovolené Gábina, která toho se synem na Floridě hodně procestovala.

„Navštívili jsme zoo v Naples a botanickou zahradu. Nevynechali jsme taky naše oblíbená místa, pláže, skvělou restauraci, kterou vlastní jedna Slovenka,” rozpovídala se Partyšová o zážitcích a jedním dechem dodala: „S přáteli jsme byli na výletě jejich lodí na krásným ostrově, kde jsme se koupali a pouštěli draky. Viděli jsme ve volné přírodě na pláži želvy, v moři delfíny a rejnoky.”

Na Floridě si to Gábina velmi užila, ale i přes krásné zážitky se těšila domů. „Mám moc ráda místní klima, ale jinde než v Česku bych žít nechtěla,” uvedla Gábina Partyšová, která na Floridě hodlá oslavit příchod Nového roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám