Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hokejista Tomáš Plekanec (41) se prý do Česka vrátil i proto, že chtěl více vídat své syny Adama a Matyáše. Doufá, že s nimi stráví i Vánoce.

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44), s níž se hokejista rozvádí, ale zatím žije se syny v Kanadě, kam se odstěhovala, protože tam prý děti mají kamarády a navštěvují školu a školku. Zároveň se netajila tím, že by preferovala, aby rozvod proběhl v Kanadě.

Plekanec ale trvá na tom, že jsou česká rodina a nechápe, proč se Vondráčková nevrátí s dětmi domů. On sám prý měl i nabídky, aby zůstal hrát v NHL, ale raději dal přednost návratu do Česka.

„Nějakou nabídku na výměnu jsem měl, ale pro mě by to nemělo smysl, byl bych pryč od kluků, tak proto vyhrála jednoznačně extraliga,“ řekl v pořadu Hokej den poté Plekanec.

Vrátí se jeho stále ještě právoplatná manželka se syny domů aspoň na Vánoce? To populární Pleky stále neví. „Teď doufám, že tady v době Vánoc budou a budu s nimi moct strávit nějaký čas. Kluci pro mě hrají první roli,“ dodal Plekanec.

Tak uvidíme, zda se Vondráčková ze své milované zasněžené Kanady nakonec vrátí, aby rodinka byla aspoň o svátcích pohromadě.

Myslíte si, že Plekanec nakonec uvidí o Vánocích své syny?
Ano, Vondráčková s nimi určitě přijede domů
6,8 %
Ne, Vondráčková schválně zůstane v Kanadě
52,5 %
Nevím, je to jejich věc
40,7 %
Celkem hlasovalo 1096 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám