Hlavní obsah
Článek

Devátá řada StarDance je co do vypadávání nevypočitatelná. Tvůrci měli výjimečně dobrou ruku při výběru účinkujících a soutěž je letos plná skutečných talentů. Těžko se tak předvídá, koho diváci pošlou domů příště. Právě jejich hlasy totiž rozhodují. A v posledním kole Černý Petr padl na Dalibora Gondíka a Alici Stodůlkovou.

Soutěž je v polovině, takže zůstává pět dvojic: Veronika Arichteva a Michal Necpál, Pavla Tomicová a Marek Dědík, Daniela Písařovicová a Michal Mládek, Lenka Nora Návorková a Jiří Dvořák a Veronika Lálová a David Svoboda.

Poslední jmenovaní mimochodem do své choreografie na hudbu z filmu Pretty Woman, se kterou Veronika sladila účes i populární modrobílé šaty, zakomponovali také Davidovo dvojče, Tomáše Svobodu, a zopakovali tak model, který v jednom z předchozích dílů využili Arichteva s Necpálem (a jeho bratrem Jakubem).

Nejvíc bodů jim to ale nepřineslo, nejvyšší hodnocení se rozdávala za waltz. Vysloužili si je Dvořák s Návorkovou a Necpál s Arichtevou. Bod navíc od Zdeňka Chlopčíka Veronika dostala za (ne)šťastně vyhrnuté šaty při zvedačce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám