Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před několika dny mohli návštěvníci jistého pražského supermarketu spatřit Petru Svobodu (41), jak před sebou tlačí plný vozík dětských plen. Nejednoho člověka jistě napadne, jestli moderátorka nečeká přírůstek do rodiny. Kráska sice má osmiletou dceru Ráchel, ale nikde není napsáno, že by si snad nemohla se svým partnerem Ondřejem Křivkou k malé školačce pořídit další děťátko.

Moderátorka Televizních novin a pořadu Život ve hvězdách Petra Svoboda uvedla vše na pravou míru a prozradila nám, že nakupovala pro lidi v nouzi.

„Každý z nás se může ocitnout v situaci, kdy i základní věci, které považujeme za zcela běžné, si nebudeme moci dovolit. Je dobře, že právě tato sbírka na to upozorňuje a zároveň umožní přímo darovat výrobky, které zakoupíte,“ nechala se slyšet Petra, která se zapojila do Národní potravinové sbírky, která každoročně shromažďuje potraviny a drogerii pro lidi v těžké životní situaci.

S nákupem Petře pomáhala i její dcera Ráchel, a právě ta naložila nákupní vozík plínkami a věcmi právě pro malé děti. Sama Petra přiznala, že právě potravinové přebytky jí v domácnosti dost vadí. Snaží se nakupovat s rozumem, ale ne vždy se trefí do vkusu celé rodiny. V případě, že dojde na vaření, nejčastěji připravuje ryby a pochvaluje si, že dcera Ráchel není v jídle příliš vybíravá a náročná.

Petra patří k těm šťastlivcům, kteří se nemusí v jídle příliš hlídat a mohou jíst téměř cokoliv. Sama přiznala, že mezi její stravovací hříchy patří třeba párky se sýrem, které si dá ráda při večerním sledování televize.

Po jejich nájezdu nákupního centra v pražských Vršovicích byl jejich košík zcela plný. „Máme tam pleny, ale i adventní kalendáře a sladkosti pro děti,“ popsala dcera Ráchel, co darovaly do sbírky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám