Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Mel B (48) má na kontě řadu skandálů. Od miliónových dluhů, ke kterým přišla při rozvodu s posledním manželem Stephenem Belafontem, až po drogovou závislost. Právě o té se rozpovídala ve své autobiografii s názvem Brutally Honest.

Zpěvačka přiznala, že během porotcování soutěže X Factor v roce 2014 holdovala kokainu. Svůj den začala většinou dvěma čárami. „Byla jsem smutná, žalostná osoba. Neměla jsem to vůbec pod kontrolou. Šňupala jsem pravděpodobně až šest čar kokainu denně,“ svěřila se.

„Pomáhalo mi to utišit bolest a dokázala jsem díky tomu zapomenout na všechno ostatní a soustředila jsem se jenom na show. Pomáhalo mi to přežít vztah se Stephenem,“ dodala na svou obranu a nastínila i moment, kdy se pokusila o sebevraždu.

Mel se totiž ve svém zoufalství pokusila předávkovat léky na bolest. Pilulek spolykala najednou údajně 200, poté se ale kvůli svým dcerám rozhodla jet do nemocnice. Zpěvačku údajně její bývalý manžel terorizoval, nutil do sexu s chůvou a dalšími ženami a vše natáčel na video. Vlastnil tak slušnou sbírku záznamů jejich společných hrátek.

Rozvod trval několik let a byl finalizován letos, i když bitva o dceru stále ještě trvá. Členka skupiny Spice Girls také přiznala, že v září absolvovala léčení, poté, co jí byl diagnostikován post traumatický syndrom. Za Belafonta byla provdaná od roku 2007 a má s ním dceru Madison (7). Zpěvačka má také dcery Phoenix (19) a Angel Iris (11) s předchozích vztahů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám