Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Největší nákupní šílenství v roce právě začíná. Využijte maximální předvánoční slevy v rámci akce Black Friday! Originální povlečení, deky, oblíbené termo sklenice i krásné dárky pro děti a všechny vaše nejbližší nakoupíte právě teď se slevou pouze na 4home.cz. Akce platí do 26. listopadu nebo do vyprodání zásob.

Absolutní bestseller se slevou až 43 %

Více

Komerční sdělení

Odbourejte každodenní stres silou harmonického souladu zelených barev. Bavlněné povlečení Aromatica s motivem konopných listů vám zaručí veselé vstávání. Nechte se hýčkat zelenými lístky a usínejte v kvalitě prověřené tisíci zákazníky. Povlečení nabízíme v několika rozměrech. Se stejným motivem také široká nabídka doplňků.

Nejoblíbenější vánoční povlečení se slevou až 50 %

Více

Komerční sdělení

Veselé bavlněné povlečení se sobíky potěší každou duši a navodí pravou vánoční pohodu. Kouzelný motiv v červeno-bílé kombinaci si zamilují děti i dospělí a měkká kvalitní bavlna vám přinese jen samé krásné sny. Povlečení nabízíme v několika rozměrech.

Beránková deka se slevou 56 %

Více

Komerční sdělení

Beránek z měkoučkého mikrovlákna je velmi jemný, hebký a nadýchaný. Je dokonale hřejivý, takže si ho zamilují i největší zmrzlíci. Jednoduchý design ve spojení geometrického vzoru a decentní šedo-bílé barevnosti dodá eleganci vašemu domovu a navodí tu správnou pohodu k odpočinku během zimních dní.

Exkluzivní termo sklenice se slevou 43 %

Více

Komerční sdělení

Originální termo sklenice v moderním designu, které díky velkému objemu využijete na kávu, koktejly i obyčejné limonády. Jsou vyráběny z odolného borosilikátového skla s dvojitou stěnou, které díky vakuu dokáže dlouho udržet ideální teplotu a nepřenáší teplo ani chlad na vnější část. Navíc skvěle vypadají, takže určitě poslouží i jako krásný dárek.

Black Friday výprodej až 80 %

Více

Komerční sdělení

Nakupte vánoční dárky včas a nejvýhodněji se slevami až 80 %! Právě teď tisíce zlevněných produktů, které udělají radost vám i vašim nejbližším, třeba pod stromečkem. Hračky a doplňky pro děti, originální bytový textil, vybavení kuchyně včetně domácích spotřebičů i široký výběr vánočních dekorací. Vše za nejlepší ceny v roce!

Další články

Načítám