Hlavní obsah
Článek

Modelka a moderátorka Martina Gavriely (45) nafotila další sérii pořádně žhavých fotek. Kvůli reklamě na zdravé kouření se svlékla do krajkového spodního prádla. Takhle sexy jí prý ale už zase dlouho neuvidíme. "Nejradši už jsem doma nenamalovaná, v culíku a teplákách. Modeling už jsem pověsila na hřebík. Tohle byla výjimka," řekla Super.cz Gavriely, která si užívá rodinného života s muzikantem Marcusem Tranem.

"Jsme spolu skoro pořád. Když tedy nejsem zrovna v práci. Pracuji jako kosmetička ve svém salónu, do toho děláM různé produkce akcí. Být v zákulisí je super. Nikdo se nekouká, jestli se vám neklepe zadek a můžu se před akcí v pohodě pořádně najíst," směje se.

Sama přiznává, že si elektronickou cigaretu oblíbila i mimo blesky fotoaparátů. "Kouřit mě baví a seknout se tím se mi nechce. Jenže mám hodně silné astma a tohle mi přijde jako super řešení," vysvětluje Gavriely, kterou teď čeká několikaměsíční odloučení od přítele Marcuse.

"Marcus letí do Londýna, kde získal super práci jako asistent kamery na filmu Guye Ritchieho. Bude tam několik měsíců makat od rána do noci. A když už se mi bude stýskat ukrutně, vyrazím za ním na návštěvu," dodala bývalá televizní hvězda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám