Hlavní obsah
Článek

Modelka Hana Svobodová (35) je po rozchodu s moderátorem Leošem Marešem (47) v kurzu. Desítky mužů chce nádhernou brunetku, která žila rok a půl po boku věhlasného moderátora. "Je pravda, že se trošku roztrhl pytel. Jakmile v médiích vyšlo, že jsem volná, začal mi drnčet telefon. Chodí mi tak padesát esemesek denně s nabídkou na večeři," usmívá se Hanka.

Ta všechny zprávy zodpovědně maže. Neodepisuje. "Žádný vztah teď nechci. Chlapa nehledám. Vždyť jsem po rozchodu hrozně krátce. Dejte mi s muži pokoj," upřesňuje.

Jak by měl vypadat muž, který osloví tuhle krásku s havraními vlasy? "Bude to znít trošku jako otřepaná fráze. Milý, chytrý a trošku, vlastně hodně vtipný. Což teda bude mít po Leošovi hodně těžký," směje se.

Sama doma netruchlí. Na rozchodu se s Leošem vzájemně dohodli a dodnes jsou velcí přátelé. "Od kamarádů někdy i slyšíme, proč my dva jsme se vlastně rozešli. Jsme s Leošem úplně v pohodě. Máme se pořád rádi a vidíme se velmi často," vysvětlila nám Svobodová na klinice, kde si byla společně s kolegyní Ivetou Lutovskou (40) nechat zkontrolovat znaménka, zda nejsou problematická.

"V rodině rakovinu naštěstí nemáme. Ale mám jedno větší znaménko na koleni a bylo mi řečeno, že bych s ním měla každého půl roku chodit na kontrolu. Zda se nezvětšuje. Zatím seká latinu, ale přesto jsem se na pražské klinice estetické medicíny domluvila, že bude možná lepší ho odstranit," vysvětluje modelka.

To Iveta Lutovská sice šla na kontolu znamének, ale nakonec skončila v péči lékaře, který ji speciálním strojem omlazoval kůži na obličeji a dekoltu. "Je mi 28 let. Rozhodně se bráním zatím botoxům a jiným bolestivým procedurám. Ale když existuje laser, který pleť omlazuje, tak proč ne," dodala s úsměvem Lutovská.

Reklama

Další články

Načítám