Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Mladistvý vzhled je vždycky žádoucí, ať už je vám dvacet, nebo čtyřicet. Máte spousty možností, jak ho ovlivnit, od kouzelných krémů až po oblečení. Jednou z možností jsou i boty! A jaké? No přece tenisky! Ať si vyberete jakékoli, tenisky jsou skvělou volbou na nošení po celý rok!

Proč právě tenisky?

Více

Komerční sdělení

Důvodů, proč je nosit, je hned několik. V první řadě jsou pohodlné! V teniskách zvládnete všechno – procestujete v nich svět, nebo uběhnete závod… Dá se tohle zvládnout v lodičkách? Tenisky jsou samy o sobě světovým fenoménem, milují je všichni, od dětí, přes ženy i muže, až po vaši babičku. Hodí se ke všemu a můžete je nosit celoročně. V dnešní době nejsou považovány jen za sportovní obuv, ale především za stylový kousek, který vašemu outfitu dodá šmrnc. A jak je výše psáno, tak i mladistvost! Můžete je využít klasicky, ale i neobyčejně, klidně třeba k tylové sukni nebo k šatům a budete za hvězdu! Výjimkou v dnešní době nejsou ani nevěsty ve sněhobílých šatech a teniskách Converse na nohou! Nadčasové tenisky jsou zkrátka cool!

Jaké jsou nejoblíbenější?

Více

Komerční sdělení

Nejoblíbenějším modelem všech dob jsou klasické Converse Chuck Taylor All Star. Ikonické Chucky právě slaví 100 let své existence a váže se s nimi nekonečně lidských příběhů. Příběhů lidí, kteří je obouvali a stále obouvají. Existují v obrovském množství provedení, od klasických plátěných, z nichž mezi absolutní bestseller patří ty v bílé barvě. Tím to ale nekončí, kromě mnohých barevných provedení najdete i rozmanité množství materiálů. Pokud se svého oblíbeného modelu nechcete vzdát ani v zimě, pořiďte si je v koženém provedení a vyteplené. I takové totiž existují. Dokonce můžete mít zimní verzi s odolnou výraznou podrážkou, která vás ani na kluzkém povrchu nezradí.

Pro ženy, které se zimy nebojí

Více

Komerční sdělení

Pokud chcete sáhnout po opravdu zimním modelu nízkých tenisek, pak vás nadchnou nové Converse One Star Street Warmer. Klasický model One Star je vylepšený o hřejivý kožíšek, ve kterém vaše nohy rozhodně mrznout nebudou. Uvnitř najdete OrthoLite stélku pro optimální tlumení, perfektního pomocníka pro dlouhý den na nohou. Ideální volbou je klasická černá, ale proč nevybočit z davu a nezkusit třeba neokoukanou vínovou?

Další články

Načítám