Hlavní obsah
Článek

V duchu krásy podložené zdravím, vyrazila Simona Krainová podstoupit nejmodernější komplexní 4D screeningovou analýzu zdravotního stavu. A protože jí záleží na zdraví celé rodiny, vzala sebou i manžela Karla a syna Maxe.

Co to je 4D analýza?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedná se o moderní neinvazivní screening, který je zcela bezbolestný a bez jediné kapky krve či bodnutí jehlou. Dokáže za 6 minut zjistit celkový stav organismu a odhalit tak i v počátcích například onemocnění krve, jater, žlučníkové kameny, ischemické choroby srdce i mozku, jakož i v prvopočátcích rozpoznat mozkové příhody a kardiologické poruchy (infarkt), cukrovku, stresové poruchy, záněty, rakovinová bujení a mnoho dalších nemocí. To vše bez běhání po 10 různých ambulancích a s výsledky ihned, odpadají tak pocity nejistoty při dlouhém čekání na výsledky. Tento unikátní přístroj je novinkou neinvazivních klinik Yes Visage v Praze, Brně a Ostravě.

Původně jen pro kosmonauty

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tento přístroj vznikl jako produkt kosmického výzkumu a moderní medicíny. Technologie vznikala 10 let a využívala se v péči o kosmonauty při dlouhodobých pobytech ve stavu beztíže, kde nebylo možné získávat výsledky klasickými metodami. Teprve až nyní se začíná využívat komerčně. “Neinvazivní 4D analyzátor zdravotního stavu provede během pár minut biochemickou, metabolickou, hematologickou a funkční analýzu organismu. Jedná se tedy o širokou preventivní analýzu zdravotního stavu. Vyhodnocené výsledky pokud by byly patologické pak směřují klienta k došetření případných nálezů již na příslušné specializované pracoviště,“ říká MUDr. Pavel Boček.

Všechny výsledky už za 6 minut!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mnoho lidí si není zcela jisto svým zdravotním stavem a mnohdy podceňuje různá preventivní vyšetření. Přitom léčba jakéhokoliv problému je vždy mnohem jednodušší, je-li vše podchyceno v počátku. Největší překážkou u většiny lidí je čas. Zdraví máte ale jen jedno a nemocem je lépe předcházet. Díky této moderní diagnostice zdraví 21.století získáte všechny důležité výsledky ihned během 6 minut, zcela neinvazivně, tedy bez jehel, bez bolesti a bez jediné kapky krve či moči.

Vhodné I pro kuřáky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přístroj by mohl především pomoci rizikovým skupinám, jako například kuřákům, kteří chodí na příslušná vyšetření většinou už pozdě. Lékaři diagnostikují rakovinu plic u většiny kuřáků až v pokročilém stádiu, přitom kdyby se nechali vyšetřit dříve, při včasném zjištění problému a zahájení léčby jsou šance mnohonásobně vyšší. Na následky poškození plic kouřením u nás přitom umírá každý šestý člověk. Právě pro rizikovou skupinu kuřáků by mělo být preventivní vyšetření a diagnostika tělesných funkcí samozřejmá.

Měřené parametry

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyšetření má preventivní screeningový charakter a ukáže směr dalších vyšetření a doporučení. Na základě výsledků určí skutečný zdravotní stav, diagnostikuje problém ve vašem zdravotním stavu a to i v raných stádiích, probere s vámi slabá místa vašeho organismu a navrhne jak upravit svůj životní styl, případné další preventivní či léčebné kroky. Samozřejmě po skončení vyšetření odcházíte z klinik YES VISAGE s vytištěnými výsledky ve formě lékařského nálezu, který může sloužit jako odborný podklad pro vašeho vlastního ošetřujícího lékaře.

TIP: Soutěžte o skutečnou liposukci zmražením, neboli kryolipolýzu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tato metoda je doposud nejúčinnější bezbolestná forma hubnutí pro oblast bříška či boků.

Další články

Načítám