Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Scarlett Johansson (39) patří k nejvíce sexy ženám v Hollywoodu a o její srdce se v minulosti pokoušela řada známých krasavců. Mezi těmi, kteří na krátkou dobu uspěli, jsou i Sean Penn, Justin Timberlake, Josh Hartnett, Jared Leto nebo Jude Law. Dokonce se dvakrát provdala. Poprvé za Ryana Reynoldse, s nímž se v roce 2011 po tříletém manželství rozvedla. Ani druhé manželství s Romainem Dauriacem nevydrželo a pár se rozvedl v loňském roce.

Po rozvodu se na ni však opět usmálo štěstí v podobě Colina Josta (36). S komikem z pořadu Saturday Night Live Show (SNL) randí Scarlett od loňska a pár vypadá velmi spokojeně. Nejinak tomu bylo i na slavnostním galavečeru pořádaném Americkým přírodovědným muzeem v New Yorku, kam se společně vydali.

Johansson vypadala v růžových šatech s hlubokým výstřihem fantasticky a vyšňořený Colin jí byl důstojným doprovodem. Dvojice se od sebe nemohla celý večer odtrhnout a beze sporu patřili k nejhezčím párům večera. Na akci se objevily i další celebrity, včetně bývalého snoubence zpěvačky Ariany Grande a Colinova kolegy z SNL Peta Davidsona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám