Hlavní obsah
Článek

V Hollywoodu se to v současnosti hemží nejrůznějšími halloweenskými kostýmy a slavné osobnosti se předhání v tom, kdo z nich bude nejzajímavější. Vedoucí pozici zatím drží Heidi Klum (50) se svým odpudivým převlekem a na paty jí šlape krásná Kim Kardashian (43).

Kim na Midory Green párty v New Yorku zvolila kostým Poison Ivy, který odhaloval její svůdné proporce. V červené paruce, kontrastující s její olivovou pletí, vypadala skvěle. „Jsem připravená na Midori Halloween party! Mám jasně červené vlasy! Bože, je to šílené!“ napsala na svůj profil na jedné ze sociálních sítí sličná brunetka.

O Kardashian, která se nedávno stala manželkou basketbalisty Krise Humphriese, se v poslední době mluví v souvislosti s krachem jejich krátkého manželství. Zlí jazykové tvrdí, že jim soužití neklape, a že se Kris stále častěji objevuje ve společnosti neznámých dívek. Kde je pravda, vědí jen oni dva. Jisté ale je, že přitažlivá Kim by neměla nejmenší problémy na svůj krásný vzhled sbalit jakéhokoli muže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám