Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neváhala ani minutu. Když jí přišla nabídka nechat se po dvaceti letech opět zvěčnit pro prestižní pánský časopis Playboy, měla Eva Decastelo (45) jasno. „Nezaváhala jsem ani na chvilku. Je prestiž být focena pro Playboy, a to hned dvakrát. Nezbývá než být potěšena,“ přiznala moderátorka.

Poprvé pózovala na titulce světoznámého časopisu v roce 1998, kdy fotila s Adolfem Zikou. Tehdy ji ani zdaleka nenapadlo, že se po tolika letech na stránkách pánského magazínu objeví znovu. Eva je krásná žena, která se může pyšnit sexy křivkami, a už z prvních fotek, které z prosincového čísla unikly, je jasné, že se opravdu je na co se těšit.

Moderátorka pózovala před objektivem fotografa Jana Tůmy ve spodním prádle a nahá osázená jen do blyštivých kamínků. „Prosincové číslo Playboye je pokaždé něčím speciální. Tentokrát je to Evou. První ženou, která se objevuje podruhé na titulce v českých zemích,“ svěřil k focení manažer Ján Bulka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám