Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotografka Holly Van Voast se v poslední době stává jedním z nejznámějších naháčů New Yorku. Tato dáma totiž s velkou oblibou fotí na Times Square, Staten Islandu a mnoha dalších frekventovaných místech tohoto velkoměsta oblečená jen do půli těla.Van  Voast navíc obvykle nosí také nalepený pánský knírek.

Propagátorka nudismu však narazila, když takto spoře oděná fotila na největším nádraží světa Grand Central Terminal na newyorském Manhattanu. Za veřejné pobuřování se musela dostavit k soudu. Svérázná fotografka se však svlékla ze svého černého kabátu a odhalila ňadra přímo na půdě soudní síně. Mezi svědky byl i její 89letý soudem přidělený advokát Franklin Schwartz či soudkyně Rita Mella.

Přelíčení bylo nakonec odvoláno na odpoledne, aby se pohoršení zúčastnění mohli z nastalého „šoku“ vzpamatovat. Van Voast nakonec přiznala, že její chování vybočovalo z řady. Soudkyně žalobu nakonec zamítla, ale fotografka má povinnost po dobu šesti měsíců chodit po ulicích oblečená. Holly tak nejspíš bude chodit přes zimu v teple a na jaře budou svršky opět lítat vzduchem.

Reklama

Další články

Načítám