Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Testosteron na sebe strhává v poslední době obrovskou vlnu pozornosti. A není se ani čemu divit! Jedná se o nejdůležitější mužský hormon, který ovšem pánům během let postupně ubývá. Podle MUDr. Taťány Šrámkové, CSc. jde o pokles zhruba o 0,4 % testosteronu ročně od 35. roku věku. Nad 40 let zhruba 25% mužů má nedostatek testosteronu, diabetiků dokonce jedna třetina. Jak se takový úbytek testosteronu projevuje? A jak jej může muž vyřešit?

Úbytek testosteronu poznáte bez pochyb

Více

Komerční sdělení

Poznat na sobě úbytek testosteronu není vůbec složité. Charakteristické příznaky popisuje MUDr. Taťána Šrámková, CSc.: „Typický pacient s nedostatkem testosteronu si v ordinaci sexuologa stěžuje na ztrátu nebo snížení erotické touhy a sexuální aktivity, únavu, poruchu erekce, zhoršení ranních erekcí, méně intenzivní ejakulaci či snížený objem ejakulátu. Další příznaky nedostatku testosteronu jsou: snížená vitalita, úbytek svalové hmoty a síly, řídnutí ochlupení, abdominální obezita (obvod pasu více jak 102 cm), epizodické pocení, návaly horka, nespavost, ale i poruchy psychických funkcí jako je podrážděnost nebo letargie, snížený pocit spokojenosti, nedostatečná motivace, nízké sebevědomí, snížená duševní energie, deprese, pocit strachu či problémy s krátkodobou pamětí. Významný nedostatek testosteronu vede k neplodnosti.”

Na úbytek testosteronu s rozumem!

Více

Komerční sdělení

Úbytek testosteronu naštěstí není konec světa. Pro muže to tímto stadiem rozhodně nekončí! Existují totiž různé přípravky a doplňky stravy, které mohou muži ještě i v této chvíli pomoci. Jejich zázračnou přísadou, která dokáže celý průběh stárnutí a úbytku testosteronu zvrátit, je kotvičník zemní. Kotvičník zemní je zcela nenápadná žlutě kvetoucí květina. Roste na suchých místech, a to dokonce i u nás. Na první pohled není ničím zvláštní, ale na ten druhý dokáže přitáhnout nejeden obdivný pohled.

Kotvičník zemní a úbytek testosteronu

Více

Komerční sdělení

Právě kotvičník zemní totiž dokáže zvrátit úbytek testosteronu v mužském těle. To jednoznačně potvrdily také vědecké studie. Jedna z těchto studií sledovala vliv této rostliny u mužů ve věku 14 až 60 let. Studie trvala od 2 do 90 dnů a mezi účastníky byli zdraví lidé i osoby se intimními problémy. Vědci zjistili, že výtažek z této rostliny jednoznačně zvyšuje hladinu testosteronu v těle. Jiná 90denní studie u mužů s erektilní dysfunkcí zjistila, že užívání kotvičníku zemního zlepšilo milostné zdraví a také zvýšilo hladinu testosteronu v těle až o 16 %. Podle těchto studií stačí užívat extrakt kotvičníku zemního každý den a mužům se díky tomu zvýší jejich libido, zpevní erekce, zvýší sebevědomí a celkově zlepší jejich intimní život.

Doplněk stravy s účinným množstvím kotvičníku zemního

Více

Komerční sdělení

Dostatečné množství výtažků z kotvičníku zemního najdete v doplňku stravy Zerex Ultragold. Tento certifikovaný výživový doplněk na přírodní bázi zvyšuje chuť na milostné hrátky, dlouhodobě udržuje sexuální kondici v každém věku, posiluje mužské libido a přispívá k duševní pohodě. Díky vysoce koncentrovanému složení účinných látek příznivě působí na udržení správné funkce reprodukčního ústrojí. Zerex Ultragold je určený výhradně pro zralé muže a měl by se užívat minimálně po dobu tří měsíců. Se Zerexem se už pánové nemusí úbytku testosteronu bát.

Další články

Načítám