Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těsně předtím, než Kateřina Kasanová (25) odletěla na finále Miss World do čínského San-ja, stihla nafotit kampaň pro veletrh krásy.

„Bylo to hrozně krásné. Bylo to zase něco jiného,” komentovala novou zkušenost modelka, která ale neskrývala, že ji zasáhla cestovní horečka: „Byla jsem trošku nervózní. Většinou jsem komunikativní, dnes jsem ale jen tiše seděla a přemýšlela, jestli mám všechno zabalené a jestli jsem dobře připlavená.”

Na focení modelce v institutu make-upu vytvořili opravdu výrazné líčení, v soukromí to ale Katka nepřehání. „Někdy vyrazím i bez make-upu, i když vím, že Miss by měla být vždy upravená. Já se i bez něj cítím krásná. Cítím se bez něj dobře,” říká současná přítelkyně Bena Cristovaa.

Kráska se pyšní jednou zvláštností, stejně jako třeba její kolegyně Zuzana Jandová, má různě zbarvené duhovky. Ptali jsme se jí, jestli toho při líčení využívá. „Nikdy mě to nenapadlo. Neměla jsem nikdy čas o tom přemýšlet, ale je pravda, že bych to měla vyzkoušet,” uvedla Kateřina Kasanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám