Hlavní obsah
Článek

V televizní show Tvoje tvář má známý hlas Jitka Schneiderová (51) stále působí svěže. Faktem ale je, že se jedná o předtáčený pořad a v reálném čase už má herečka účast za sebou.

„Bylo to nejnáročnější období, které jsem kdy zažila. Bylo to dokonce náročnější, než když jsem soutěžila ve StarDance. Tehdy jsem měla jen tanec a divadlo. Teď jsem s Tváří musela skloubit natáčení mini série Profestor T a divadelní premiéru Moje tango ve Studiu 2,” oddechla si Jitka. „Nic nešlo posunout. Jsem víc herečka než bavička, takže jsem to nechtěla vzdát. Například Profesor T je krásný projekt, filmově točený. V divadle jsme měli premiéry už dlouho naplánované. Sešli jsme se s Romanem Zachem a Šimonem Cabanem v termínech, tak to nešlo zrušit,” svěřila se herečka na party nové verze bezdýmového produktu.

Mohlo by se zdát, že pro Jitku nastal ideální čas vyrazit na dovolenou a relaxovat. K tomu ale nedojde. „Já mám teď vlastně příjemnou pohodu, chodím si zahrát do divadla a to je pro mě ten nejlepší relax, jsem spokojená,” říká Jitka Schneiderová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám