Hlavní obsah
Článek

Je jim kolem třinácti let, ale už se jim zapalují lýtka. Dívky ze skupiny 5Angels, které si velmi oblíbil i nejlepší český zpěvák Karel Gott a jeho dcery, nazpívaly novou hitovku Bieber Fever, ve které vyznávají lásku celosvětově populární chlapecké hvězdě Justinu Bieberovi (30). Poslechněte si v exkluzivní ukázce, co všechno je na kanadském mládenci baví.

"Písnička má velký úspěch. Už byla nasazená v Německu a velmi se líbí také managementu Justina Biebera, s kterým spolupracujeme," prozradil producent 5Angels Michal Mertl, podle kterého ale jeho svěřenkyně skutečně Biebera milují. Slova z textu přeloženého do češtiny ostatně hovoří za vše.

"Mám závrať jako na horské dráze, když se podívám do tvých tmavých hypnotických andělských očí... Sladký jako tyčinka... Ty jsi tak úžasný, že si zasloužíš vyhrát Nobelovu cenu... Ty a já bychom měli být spolu... Ona je OK, ale já jsem mnohem lepší ... Mám z tebe horečku... Prodala bych za tebe svou duši... Cítím mrazení v zádech, a i když nebudeš můj, s nikým jiným ho už nepocítím," zpívají slečny Justinovi.

Kdo by chtěl písničku slyšet naživo, má šanci 4. 11. v Brně nebo 5.11. ve Zlíně a pak i v dalších městech v rámci probíhajícího turné. V úterý pak kapela křtí s Michalem Davidem a Lucií Bílou svou novou desku Na dosah.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám