Hlavní obsah
Článek

Země se zachvěla, oblaka rozestoupila, planeta se vychýlila ze své osy. Milenec a exmilenec Ivety Bartošové (†48) světu svorně oznámili báječnou věc. Zpěvačka, která nyní marodí s ramenem a pak se chce znovu usadit na výsluní popularity, je prý těhotná! Jenže zatím se neví, kdo bude tatínkem...

"Pane Rychtáři... vaši zprávu z 22. října jsem nedal na veřejnost, i když evidentně si to moc přejete," napsal na Facebook Ivety současnému příteli Ivety ten bývalý, italský hrabě Domenico Martucci (47). O co šlo? Podle našich informací mu prý tehdy Josef Rychtář (65) napsal, že by se rád podělil o radostnou novinku, že s Bartošovou čeká děťátko. "Vážený pane Domenico, napsal jsem pravdu," reagoval nyní Rychtář na potvrzení svých slov.

"Proč jste to poslal zrovna mně? Pokud se to miminko narodí za sedm až osm měsíců, budu jen rád za Vás. Pokud se narodí za čtyři až pět měsíců, telenovela bude pokračovat ještě hodně dlouho," napsal pak Martucci.

Pokud by zpráva o Bartošové těhotenství byla pravdivá, šlo by o hodně kuriózní situaci. Našemu redaktoru se Iveta sama před časem svěřila, že je po přechodu, a další děťátko tak už nehrozí. Jenže zázraky se někdy dějí. Není proto vyloučené, že nejde pouze o nějakou mediální hru Josefa Rychtáře, a zpěvačka opravdu je v radostném očekávání. Budeme zjišťovat další informace.

Reklama

Další články

Načítám