Hlavní obsah
Článek

Nikol Kouklová má nabitý podzim. V říjnu nastoupila do inscenace Konkurz v divadle Rokoko, kde zaskakuje za těhotnou Henrietu Hornáčkovou, a minulý týden se představila v nové roli v Divadle Bez zábradlí. Jde o Menzelovu režii komedie Bez roucha aneb Ještě jednou zezadu, ve které ztvárnila roli Brooke Ashtonové.

„Myslím si, že tato role Nikol sedne, i proto jsme ji společně s manželem oslovili, aby ji přezkoušela. Inscenaci mladá energie jenom prospěje a za sebe mohu říci, že jsem naprosto spokojená,“ chválila principálka divadla Hana Heřmánková svou snachu, manželku Karla Heřmánka ml.

„Jedná se o dost pohybově zrežírovanou inscenaci, kde člověk musí zavírat či otevírat dveře na přesné repliky. Když už nemluvím, tak zůstávám na scéně, takže není kdy zaběhnout do zákulisí a podívat se do taháků. Dalo by se to vlastně shrnout tak, že jsem se učila takovou dvouhodinovou choreografii. Nakonec se to ale zvládlo, všichni mi pomáhali a já jsem za tuto příležitost opravdu strašně vděčná,“ dodala Nikol, která se divákům představí v reprízách 24. listopadu, 22. prosince nebo 9. ledna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám