Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Zadky na zimu ven!“ hlásá instagramový post magazínu V, který doplňuje fotku z aktuálního čísla. Jeho hvězdami jsou modelky Ashley Graham (36) a Paloma Elsesser, které jsou v osmdesátkovém stylingu „troufalejší než kdy dřív“, dodává časopis.

Fotostory se jmenuje „Křivky vpřed“, takže lepší modelky editoři vybrat nemohli. Graham je momentálně nejznámější plus size modelkou a její mladší, šestadvacetiletá kolegyně jí pomalu dýchá na záda. Znají ji čtenářky Vogue, Elle i i-D. Na Instagramu ji objevila umělecká maskérka Pat McGrath, když hledala tvář pro svou beauty kampaň. To není špatný odrazový můstek, co říkáte? K dosud nejznámějším pracím Elsesser pak patří kampaně na sportovní oblečení Nike a na značku zpěvačky Rihanny Fenty Beauty.

Elsesser pochází z multikulturního prostředí. Matka je Afroameričanka, po otci má švýcarsko-chilské kořeny. Odmalička ji prý rodiče učili mít se ráda. Když padla otázka ze strany redaktorky italské Vogue „Kde se vzalo její sebevědomí“, odpověděla: „Rodiče mě vždy podporovali a chválili mě i za jiné věci než jen vzhled. Říkali mi, že jsem schopná, že jsem chytrá, kreativní. Cítím se důstojně a sebevědomě v tom, kým jsem, nejen kvůli tělu.“

Paloma Elsesser a Ashley Graham ve fotostory magazínu V

Zobrazit příspěvek na Instagramu

perched @vmagazine ~

Příspěvek sdílený Paloma Elsesser (@palomija), Lis 7, 2018 v 3:59 PST

Zobrazit příspěvek na Instagramu

~ ~

Příspěvek sdílený Paloma Elsesser (@palomija), Lis 7, 2018 v 5:45 PSTP

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám