Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O televizní moderátorky je zájem nejen díky jejich kultivovanému projevu na obrazovce, ale i pro jejich půvab. Eva Perkausová se dokonce obnažila pro kalendář určený zejména pro pány, ale ani její kolegyně nezaostávají. Naposled se v kalendáři objevila Lenka Špillarová, která každý všední den po Poledních zprávách uvádí Miniduel.

"Nebylo to dlouhodobě plánované, ostatně jde jen o jednu stránku v kalendáři Nej sestřička. A pořadatel soutěže, David Novotný, mě poprosil na soustředění finalistek, kam jsem přijela natáčet reportáž pro Top Star, jestli bych jednu fotku také nenafotila, se zdravotním bratrem. Tak jsem si vzala slušivý outfit s pusinkama, vlezla do kašny a bylo to," vyprávěla nám Lenka. Na kariéru modelky ovšem nepomýšlí. "Takhle na stará kolena? Možná kdybych byla mladší a hubenější," smála se.

K focení se nenechala přemlouvat dlouho také proto, že má sama ke zdravotnictví, doktorům i sestřičkám blízko. "Mám je velmi ráda, protože jsem trošku hypochondr. Každý rok chodím na pravidelné kontroly. Začínám zubařem, pokračuji vyšetřením prsou, gynekologií, jednou ročně chodím u nás ve Znojmě, odkud pocházím, na velkou prohlídku. Pan doktor Tržil nebo jeho žena Mirka mi udělají ultrazvuk břicha, vyšetří mi ledviny a srdce, odeberou krev na všechno. A když mi řeknou, že jsem v pořádku, tak se uklidním. A ještě dvakrát do roka chodím na vyšetření znamének," vypočítala Lenka, že prevenci rozhodně nezanedbává.

"Snažím se onemocněním předcházet, protože jím nerada léky. Musí mi být opravdu zle, abych si vzala tu růžovou pilulku, a když už, tak jen dvoustovku, čtyřstovka by mě asi zabila. Na druhou stranu nejsem takový blázen, abych při chřipce jela jenom na bylinkách. Když mám teplotu, dám si paralen, ale snažím se tomu předcházet," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám