Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Naďa Konvalinková (72) se stala příkladem pro desetitisíce jiných českých žen, kterým chutná jíst a nemohou se zbavit nadváhy. Díky pořadu Kateřiny Cajthamlové a vlastní píli se dostala ze 106 kil na 94 kilogramů a má i o dvacet centimetrů méně v pase. „Na léto jsem si koupila spoustu nových věcí a také jsem si nechala pár věcí zmenšit," chlubí se herečka.

"Nemůžu říct, že by šla kila rychle dolů, protože člověk zjistí, že má všemi těmi dietami pošramocený metabolismus. Hlavně, že už mi kila nenaskakují nahoru," oddechla si představitelka sexem posedlé Klementýny v novém sitcomu televize Prima O mé rodině a jiných mrtvolách. A právě kvůli jeho náročnému natáčení nyní trochu polevila.

"V jídle dodržuji gramáž a jím šestkrát denně, akorát ten pohyb mi nyní chybí. Jediné, co stihnu, je, že si doma deset minut zacvičím," přiznává provinile Naďa, která se snaží bezbolestně přicházet o tuky v hypoxi studiu. "Tam se mi nejrychleji shazuje bříško, mizí otoky nohou, bolesti kloubů a kyčlí a člověk se moc nenadře. A pak si ráda zajdu za trenérem Martinem do posilovny," uvádí Konvalinková.

Reklama

Další články

Načítám