Hlavní obsah
Článek

Masivní požáry sužují Kalifornii a bez milosti ničí vše, co jim přijde do cesty. Stovky tisíc lidí musely být evakuovány do bezpečí, včetně řady celebrit, které mají v dané oblasti svá honosná sídla. Mnozí už o ně ale přišli, mezi nimi jsou i herec Gerard Butler, zpěvačka Miley Cyrus (31) se snoubencem Liamem Hemsworthem, zpěvák Neil Young i Robin Thicke s partnerkou April Love Geary, která čeká jeho druhé dítě, nebo televizní hvězda Camille Grammer. Na to, co zbylo z jejich domů, se můžete podívat v naší galerii.

„Vrátil jsem se do našeho domu poté, co nás evakuovali. Láme nám to tady v Kalifornii srdce. Jsem dojatý odvahou a obětavostí hasičů. Pokud můžete, podpořte tyto statečné muže a ženy,“ vzkázal na svém Twitteru Gerard Butler u děsivé fotografie, na které zachytil ruiny, které zbyly z jeho domu.

Kromě výše zmiňovaných přišli o domov například i rodiče Charlieho Sheena (58). Po Martinovi a Janet Sheenových dokonce pátrali, než je našli na Zuma Beach. I další evakuované celebrity nabádaly fanoušky prostřednictvím sociálních sítí, aby přispěli kalifornským hasičům, kteří riskují své životy při boji s ohněm, a evakuovaným lidem v nouzi.

Plameny vyhnaly z domů i Kim Kardashian s manželem Kanye Westem a dětmi, její sestry Kourtney a Khloé s rodinami, zpěvačku Lady Gaga, Jessicu Simpson, která co nevidět porodí třetího potomka, nebo Orlanda Blooma či Tori Spelling a mnoho dalších. A to nemluvíme o nespočtu „obyčejných“ lidí, kteří jsou na tom finančně mnohem hůř a ztráta střechy nad hlavou je pro ně opravdovou tragédií.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám