Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Historicky první Black Friday v HappyFoto. Obrovské slevy TOP produktů až o 76 %. Právě teď! Znáte to? Navzdory všem předsevzetím je pořizování vánočních dárků rok od roku horší. Nákupy na poslední chvíli. Absence dobrých nápadů. Možná i finančních prostředků. To vše se dá snadno a rychle vyřešit. Využijte historicky první Black Friday v HappyFoto a nemůžete nevyhrát.

Na fotoknize můžete ušetřit až 2150 Kč

Foto: Happy Foto
Více

Foto: Happy Foto

Komerční sdělení

Udělejte fotoknihu. Proč? Protože je nejlepší, je úplně nejvíc osobním dárkem, a protože ji právě teď díky Black Friday v HappyFoto pořídíte za jedinečnou cenu 249 Kč. Podle počtu stran ušetříte na fotoknize cca A4 na výšku v pevných deskách digitálně vytištěné až 2150 Kč. Fotokniha vydrží při správném zacházení přes 100 let a nejenom Vy a Vaše děti, ale i vnoučata, pravnoučata... si ji budete s chutí prohlížet. Kolem dokola, pořád a pořád!

Cena 1,95 Kč je jasně nejlepší

Foto: Happy Foto
Více

Foto: Happy Foto

Komerční sdělení

Stálice na fotografickém nebi, která přijde do síně slávy. To jsou fotografie pohlednicového formátu 10 x cca 15 cm v prémiové kvalitě s 50% slevou. Cena 1,95 Kč je jasně nejlepší a platí již od 1 ks. Není o čem přemýšlet!

1 fotografie stačí

Foto: Happy Foto
Více

Foto: Happy Foto

Komerční sdělení

A pořídíte dárek, který nezevšední. Fotografie na malířském plátně jemné struktury je luxusní dárek. Díky použití vlastní fotografie nejde o tuctový produkt z obchoďáku, ale o opravdový originál, který jinde nekoupíte. Není to bomba?

Další články

Načítám