Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Špatně usínáte a často se v noci budíte? Patrně vás zasáhla nespavost. Stav, kterým podle statistik trpí přibližně 49 % dospělé populace, a v jehož důsledku jste pravděpodobně rozmrzelí, unavení, nemocní a dostává zabrat váš osobní i pracovní život. Řekněte nespavosti dost a užijte si příliv energie a zaslouženého odpočinku. Přečtěte si 3 tipy, díky kterým se zase konečně dobře vyspíte.

Účinné doplňky stravy pro lepší usínání a klidný spánek

Foto: dreamly.cz
Více

Foto: dreamly.cz

Komerční sdělení

Nejrychlejší řešení. Je nám ale jasné, co Vás napadlo jako první. „Opravdu dokáží doplňky stravy pro lepší spánek a usínání pomoct se spánkem?” Ano dokáží, ale je důležité vybrat ty správné. K tomu, aby byl přírodní doplněk stravy účinný a nejen placebo, musí obsahovat dostatek účinných látek ve správném množství. Patří mezi ně látky a bylinky jako tryptofan, kozlík lékařský, mučenka pletní, šafrán setý a další vitamíny. Pokud hledáte doplněk stravy obsahující všechny uvedené látky ve správném množství a poměru, vyzkoušejte 100 % český přírodní produkt Dreamly podporující lepší usínání a klidný spánek. Český produkt Dreamly si můžete zakoupit kliknutím na tlačítko níže.

Jděte spát ve správném čase a prostředí

Foto: dreamly.cz
Více

Foto: dreamly.cz

Komerční sdělení

Abyste bez problémů usínali, myslete jen na hezké věci, zklidněte se a relaxujte. Vyhněte se však mikrospánku u televize, ten by následné usínání narušil. Rovněž nechoďte spát zbytečně moc brzy, v posteli byste se převalovali a špatně by se vám usínalo. Ke spánku se uložte v klidném, dostatečně vyvětraném prostředí a tam, kde vás nebude nic rušit a zbytečně rozptylovat.

Vynechejte jídlo a pití těsně před usínáním

Foto: dreamly.cz
Více

Foto: dreamly.cz

Komerční sdělení

Najezte se nejpozději 1–2 hodiny před spaním. Nebudete hladoví, a přitom v žaludku už skončí ty nejnamáhavější trávicí procesy. Ovšem i to, co sníte, je důležité. Vyvarujte se těžkým jídlům, jako jsou smažené věci nebo červené maso. Vašemu usínání by nepomohly ani sladkosti plné cukru a tzv. nakopávače: kofeinové a energetické nápoje a zelený nebo černý čaj.

Doplněk stravy Dreamly - opravdu to funguje?

Foto: dreamly.cz
Více

Foto: dreamly.cz

Komerční sdělení

Tým lidí, stojících za unikátním doplňkem stravy Dreamly, má na tuto otázku jasnou odpověď: "Dreamly není placebo, ale kvalitní produkt. Jedinečné složení účinných látek je odpovědné za sílu doplňku stravy Dreamly." Samozřejmě se nejedná o zázračný doplněk stravy, který vyřeší všechny problémy se spánkem. Pokud však hledáte opravdu kvalitní doplněk stravy zaručující dostatečné dávkování účinných látek, je Dreamly nejlepší volba. Svým složením se jedná o jeden z nejsilnějších produktů na trhu, splňuje ohlašovací povinnost na Ministerstvu zemědělství a je také laboratorně testován. Přesvědčte se o síle tohoto produktu sami a dopřejte si klidný a kvalitní spánek ještě dnes.

Další články

Načítám