Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

I světové hvězdy rády pootevřou dveře do svého soukromí a fanouškům prozradí tajemství jejich krásy. Victoria Beckham v záři představila svou novou kolekci během londýnskeho týdne módy 2018. FOREO UFO se postaralo o přípravu 30 modelek. Inovativní produkty o péči o pleť od FOREO však miluje nejen Victorie, ale i jiné světové hvězdy. Co je na téhle švédské značce speciálního?

UFO první chytrá maska na světe

Foto: Foreo
Více

Foto: Foreo

Komerční sdělení

Sonický přístroj FOREO UFO™ je nejsofistikovanější chytrou maskou na světě. Díky funkcím jako je termoterapie a kryoterapie s T-sonickými pulzacemi urychlují a maximalizují vstřebávání živin z pleťové masky přímo do pleti. Širokospektrální světelná terapie RGB LED pak pomáhá kůži omladit a tvář zanechává projasněnou. Již za 90 sekund si vaše pleť užije péči jako ze salonu. UFO přichází z vlastní řadou speciálních masek. UFO chytré masky jsou vyrobeny z měkkých mikrovláken, aby hladce klouzaly přes kůži, naplněné rostlinnými a ovocnými výtažky, koncentrovanými botanickými oleji a přírodními květy. Každá maska je spárovaná s předprogramovanou rutinou léčby UFO, která zvyšuje jejich účinky.

LUNA mini 2 revoluční čisticí kartáček na pleť

Foto: Foreo
Více

Foto: Foreo

Komerční sdělení

Sonický kartáček na pleť LUNA mini 2 je k pokožce mimořádné jemný a efektivní. Hloubkově čistí póry, odstraňuje zbytky make-upu a pomáhá obnovovat kožní buňky. Na rozdíl od jiných sonických kartáčku je vyroben z hypoalergenního silikonu, v kterém se nehromadí bakterie a není nutné měnit čisticí hlavice. To ocení především ženy, které mají akné a klasické kartáčky jim bakterie roznesou po tváří. LUNA mini 2 stačí nabít jen jednom za půl roku a díky své velikosti ho můžete se sebou vzít i na cesty. Vaše pleť se vám odmění krásným zářivým vzhledem.

LUNA fofo personalizovaná péče o pleť

Foto: Foreo
Více

Foto: Foreo

Komerční sdělení

FOREO přišlo s další oblíbenou novinkou, LUNA fofo je chytrý sonický kartáček na pleť s funkcí analýzy pleti. Přístroj stačí spárovat s aplikací FOREO. LUNA fofo určí jaký je skutečný věk vaší pleti, její hydratace i celkový stav. Díky tomu připraví individuální čistící plán přesně pro potřeby vaší pleti. Tuto analýzu je vhodné opakovat jednou za dva týdny. Uvidíte jak se vám pleť s časem zlepšuje.

Další články

Načítám