Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neuvěřitelná proměna. Pod pečlivým líčením, parukou a převlekem jen těžko poznáte moderátora a herce Michala Kavalčíka (48). Ten se takto bude objevovat již od konce listopadu v novém muzikálovém představení. A už teď je jasné, že kvůli pracnému kostýmu bude muset do divadla chodit mezi prvními.

„Líčení starého kocoura nám zabere tak 30 minut. Herce musíme nalíčit, potom nasadíme paruku, bradu připevňujeme na gumičku a vousy musíme lepit. Věřím, že po pár reprízách stráví staří kocouři v maskérně maximálně 20 minut,“ sdělila nám maskérka z Divadla Broadway, kde bude mít inscenace Kocour v botách za čtrnáct dní premiéru.

Kavalčík se na dětské představení už nyní těší, a to nejen kvůli dokonalým maskám. Poprvé si totiž zahraje na prknech se svým synem Alexem. „Mám z toho obrovskou radost,“ prozradil herec k spolupráci se synem, který získal roli jedné z myšek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám