Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Když doprovází svého manžela do společnosti, muži z ní nemůžou spustit oči. Na televizní obrazovce se ale Veronika Čermák Macková dnes objeví v úplně jiné podobě.

V seriálu Specialisté Veronika ztvárnila prostitutku, která se dostane do pořádného průšvihu. Když se přizná k vraždě svého pasáka, policie marně hledá jeho mrtvolu. Pohřešovaný muž se nakonec vrátí na scénu s plánem pomsty a Veronika to pořádně odnese.

Během náročného natáčení pro ni byla velkou oporou Klára Oltová, která ztvárnila její matku. „Natáčením jsme se doslova probrečely. A tím, že mi Klárka dala pocit, že je opravdu moje maminka, a hrála to tak uvěřitelně, jsem se do pláče ani nemusela nutit ani si nijak pomáhat. Cítila jsem se opravdu jako zmlácená a vynervovaná holka,” uvedla Veronika.

Prací maskérů se herečka chtěla pochlubit babičce, ale způsobila jí pořádný šok. „Namaskovali mě skvěle, byla jsem pěkně zřízená. A tak jsem se vyfotila a tu fotku jsem poslala babičce. Ta chytla paniku, co se mi stalo. Líčení vypadalo tak věrohodně, že si myslela, že mě vážně někdo zmlátil. Hned jsem se přiznala, ale asi se hrozně lekla,” dodala manželka Hynka Čermáka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám