Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

1. prosince oslaví 35. narozeniny. I když je Kateřina Průšová (40) často na přehlídkách k vidění vedle o polovinu mladších kolegyň, stále má rozhodně co ukázat. Její tělo je pevné jako skála. A možná i proto na blížící se přehlídce prádla dostala ty nejvíce odhalené modely.

"Byla jsem na fittingu. A Helenka, pro kterou předvádím, mi dala tanga. Jsem jí jen řekla, že mi tohle nemůže udělat. A ona na to: "Kdy jindy než teď," řekla Super.cz s úsměvem Kateřina, která se pyšní pořádně vypracovaným pozadím.

"Makám, dřu. Není to jen kvůli přehlídce. Sport je pro mě důležitý, mám ho ráda, neumím si bez něj život představit," vysvětlila na módní show návrháře Jiřího Moravce v Teplicích. "Jsem inventář, předvádím pro Jirku snad sedmnáct let. Pokřtili jsme tady jeho nový salón, večerní šaty předvádím moc ráda. Byla to dnes radost," dodala Průšová, o kterou je stále velký zájem. "Modelka v důchodu ještě nebudu, to rozhodně ne," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám