Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská herečka Nicollette Sheridan (47) je v našich končinách známá především díky roli blonďaté svůdnice Edie Brittové ze seriálu Zoufalé manželky. Na svůj věk však vypadá senzačně. Ani skutečnost, že si bez podprsenky oblékla černý svetřík, jehož obsah byl díky osvětlení hodně dobře vidět, v jejím případě nezpůsobila žádné společenské faux pas.

V pátek večer byla herečka spatřena, jak vychází z japonské restaurace Nobu v Beverly Hills oděná celá do černého. Zapomněla však, že v noci se za pomoci blesků fotoaparátů z jejího svetříku stane téměř průhledný kus oblečení. Nicollette si po chvíli uvědomila, proč spouště fotoaparátů paparazzi cvakají téměř bez ustání a začala si poprsí zakrývat, jenže to už bylo pozdě.

Sheridan byla ze seriálu Zoufalé manželky, jehož poslední řada se právě natáčí, vyhozena před dvěma lety po rozepři s tvůrcem a výkonným producentem seriálu Marcem Cherrym. Herečka jej obvinila z fyzického napadení a zároveň se jí nelíbil tragický osud rozvedené realitní makléřky Edie, kterou v seriálu hrála.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám