Hlavní obsah
Článek

Je to zřejmě kouzlo nechtěného, ale při zhlédnutí nového klipu kapely Monkey Business k nové desce Bad Time for Gentlemen nás okamžitě napadla jedna asociace. Kapela totiž do hlavní role obsadila herce Matěje Hádka (48), který během videoklipu prchá před policií.

Právě Hádek byl podle všeho jednou z posledních kapek v rozvratu manželství Lucie Vondráčkové (44) a Tomáše Plekance (41), když byl podle Plekance zachycen na kamerách bezpečnostního systému, jak se v létě tajně, pod rouškou tmy, vkrádá k Lucii domů. Kdyby ho takhle hokejista viděl nejen ze záznamu, ale ve skutečnosti, asi by s ním pořádně vyběhl. Ale jak je vidět v klipu, herec umí zdrhat opravdu rychle, takže za výsledek neručíme.

Na tohle tedy asi hned tři režiséři, David Rauch, a členové kapely Pavel Mrázek a Matěj Ruppert, při vymýšlení a obsazování rolí do klipu k písni Cpt. Pheromone and Sgt. Nicotine nemysleli. Další role už přisoudili mediálně nevinným, herečce Kateřině Klausové a jejímu kolegovi Adamovi Vaculovi, kteří si zahráli dvojici policistů.

Reklama

Další články

Načítám