Hlavní obsah
Článek

Nebudeme chodit okolo horké kaše. Období mezi 30. a 40. rokem života je pro většinu mužů časem, kdy v jejich těle ubývá hladina testosteronu. A v běžném životě se tahle změna projevuje poklesem energie, úbytkem svalové hmoty a poklesem libida. Řešení ? Existuje. A může mít podobu kvalitního doplňku stravy. Doplňky stravy už dávno nejsou jen výsadou těch, kteří tráví dlouhé hodiny v posilovně. Do svého života je zařazují i muži, kteří chtějí aktivně bojovat proti negativním důsledkům snižování hladiny testosteronu. Fungují? Ty kvalitní, mezi které Maxulen bezesporu patří, ano. Což dokládají četné vědecké studie.

Jaké jsou příznaky?

Více

Komerční sdělení

Četné výzkumy dnes dokážou pokles hladiny testosteronu vyčíslit. Nejvíce mužských pohlavních hormonů mají muži okolo 20. roku věku. Od 30. narozenin pak tato hladina klesá, a to zhruba o 1 % ročně. Padesátiletý muž má tedy zhruba o pětinu pohlavního hormonu méně než třicátník. Někteří odborníci pak tento stav označují jako „mužský přechod“. Příznaky poklesu testosteronu se většinou projevují kolem 35 let. Muži se stávají rozladění až neurotičtí, nabírají na váze a jsou častěji vyčerpaní. Možným nežádoucím příznakem je ztráta libida. Je vědecky prokázáno, že díky klesající hladině testosteronu mužské tělo po čtyřicítce ztrácí každý rok 3 % svalové hmoty. Ta je posléze nahrazována v tkáních tukem.

Jak se bránit?

Více

Komerční sdělení

Maxulen je jedinečný doplněk stravy, který obsahuje Testofen. Testofen je patentovaný výtažek ze semene pískavice řeckého sena, který podporuje růst svalové hmoty, přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a podporuje sexuální chtíč mužů. Testofen, dokáže uvolnit testosteron, který byl doposud vázán v bílkovinách a tělo jej nikterak nevyužívalo. Více volného testosteronu v těle může vést ke zlepšení hladiny energie, růstu svalové hmoty a chutě na sex.

Více svalové hmoty a sebevědomí

Více

Komerční sdělení

Andropauza pro muže není lehkým obdobím. Naštěstí na trhu jsou kvalitní doplňky stravy, které zrajícím mužům pomáhají lépe čelit negativním příznakům poklesu hladiny testosteronu. Jedním z nejkvalitnějších na trhu je doplněk stravy Maxulen®. Maxulen® obsahuje patentovaný výtažek ze semene pískavice řeckého sena – Testofen®. Na účinky Testofenu® bylo provedeno mnoho vědeckých studií, které potvrdily účinky Testofenu pro podporu růstu svalové hmoty, libida a lepšího sexuálního prožitku. Další studie prokázala, že Testofen® dokáže uvolnit vázaný testosteron v bílkovinách, které mužské tělo do té doby neumělo využít.

Další články

Načítám